Vi er godt på vej!

Skrevet af Benjamin

november 23, 2021

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra lækkert at det specifikt er ude på gulvet der skal uddannet personale, for det er der de mangler.

Men vi er ikke i mål.Særlig i København er det svært at finde uddannet personale til at besætte stillingerne, det skal vi gøre noget ved.

Vi kan starte med at tilbyde et københavnertillæg til de pædagoger der søger job i vores kommune. Herefter kan vi fortsætte med at kritisere at man skærer på velfærdsuddannelserne i byen, samtidig med at man rykker uddannelser ud på landet. Det kommer der ikke flere uddannede i København af. Til sidst kan vi satse på at give de skarpe unge der gerne vil være pædagogiske assistenter, plads og give dem elevpladser.

Der er helt sikkert også andet vi kan gøre, men det kan jeg ikke komme på, på stående fod. Men jeg tager gerne imod forslag, du kan bare skrive her i kommentarfeltet.

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Mand på mange måder

Mand på mange måder

Mænd kan også græde! (Bare ikke mig) I dag er det den internationale mandedag. Jeg er rigtig glad for der bliver lagt...