What’s next?

Skrevet af Benjamin

november 24, 2021

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget😀 )

Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg har fået taget de sidste plakater ned, har fået sovet, lavet mad fra bunden og spist på normale tidspunkter. Jeg har tænkt en del, for skal jeg blive ved med at mene noget i min egen blog, eller skal jeg blive lidt væk igen.

Jeg er nået frem til at jeg vil fortsætte med at mene ting her. En af de ting jeg virkelig har sat pris på er den gode tone der har været i mine tråde, og det er også derfor jeg fortsætter. Der er rigtig mange der har kommenteret på mine opslag, der er også mange der har været uenige men altid i en god tone, og det har været fedt, så tak for det.

Det bliver fortsat meget om de ting der betyder noget for mig, men lidt mindre “sf’sk”, ikke fordi jeg ikke fortsat deler de holdninger, og der vil helt sikkert være et stort overlap mellem det privat og politiker Benjamin mener. Men fordi, når jeg mener noget, synes jeg det giver mest mening at jeg er mig selv som afsender.

Måske bliver nogle af opslagene ikke dagsaktuelle, men det kan også bare være noget jeg lige er kommet til at tænke på.Så! jeg håber at du der læser med, fortsat vil gøre det, og hjælpe med at holde liv i min digitale verden, med et del og et like 😀

Jeg har ikke en stor kommunikationsplan, men til gengæld har jeg været i arkivet og fundet et blillede af mig med et kæmpe salathoved iført en 5-10 år gammel band T-shirt.

Se flere indlæg

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...

Tak!

Tak!

Der er lige under 300 mennesker der har stemt på mig, det er jeg så utrolig stolt af! Det er en kæmpe tillid at vise...

Brug din ret!

Brug din ret!

Stem! (Og helst på min hvis du bor i Købehavn) Jeg har været nede og stemme på mit lokale stemmested, og jeg siger...