Tak!

Skrevet af Benjamin

november 17, 2021

Der er lige under 300 mennesker der har stemt på mig, det er jeg så utrolig stolt af!

Det er en kæmpe tillid at vise til en man kun kender lidt. Tusind tak til hver og en, men det var altså ikke nok til at jeg kom ind.

Men hvad skal der så ske? For det er selvfølgelig ikke fire år hvor jeg kommer til at lave ingenting.

Jeg lover jer 300, at jeg vil arbejde for at gøre mere af det jeg brænder for, som forhåbentlig også er grunden til I har sat jeres kryds ved mig. Jeg kommer stadigvæk til at arbejde for at Valby er en god bydel at leve i, det håber jeg at få lov til i Valby lokaludvalg, der også er næste valg jeg skal være med til.

Jeg kommer fortsat til at arbejde for at vi får gode cykelstier og ordentlige transportforhold også i de dele af København der ikke har en metro. Måske skulle man se om dansk cykesistforbund kunne bruge en ladcykel ambassadør.

Jeg kommer fortsat til at arbejde for de mest udsatte, også dem der ikke har nemid, en smartphone eller tag over hovedet for den sags skyld.

Jeg skal sunde mig, for det er da ambivalent ikke at være blevet valgt, men har jeg flyttet bare en stemme fra sofaen og over i stemmeurnen betyder det helt enormt meget.

Og jeg har haft en fantastisk oplevelse hele vejen, med mange store smil.I morgen starter en helt normal hverdag igen.

P.S husk, din kommunalpolitiker er fritidspolitiker, de gør det fordi de gerne vil det bedste for deres kommune, uanset parti, de har et arbejde ved siden af der også skal passes. Behandl dem ordentligt, hvis de ikke gør det godt nok, så vis dem det ved stemmeboksen ved næste valg.

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...