Brug din ret!

Billede af Benjamin Friis der putter sin stemmeseddel i valgurnen

Skrevet af Benjamin

november 16, 2021

Stem! (Og helst på min hvis du bor i Købehavn)

Jeg har været nede og stemme på mit lokale stemmested, og jeg siger ikke hvem krydset gik til.

Men der skal nok ikke en Sherlock Holmes til at regne det ud. 

Når det er sagt, hvis du stemmer på mig får du en 

👉 SF’er der arbejder benhårdt for at give de mest udsatte en stemme og plads i byen.
👉 SF’er der arbejder for at det bliver nemt at cykle i byen og lige så nemt at bruge den offentlige transport.
👉 SF’er der kender sit nærmiljø og arbejder for at vi får et nærmiljø vi har lyst til at bruge, hvad end det er skoler, børnehaver, fritidsordninger, biblioteker eller parker. (Og en SF’er der faktisk også har tøj der ikke er rødt 😀 )

Og så er det sidste gang du kan hjælpe mig unaset hvor i landet du bor. valgstederne lukker kl 20, indtil da kan man stemme. Så sidste gang i denne omgang, hvis du deler, kommenterer og/eller liker mine opslag, så kunne det være der lige var en sidste tvivler der så mig.

Du må selvfølgelig også gerne anbefale mig til alle du kender der kan stemme i Købehavn.

 

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...