Huskeliste til Black friday

Skrevet af Benjamin

november 26, 2021

Her kommer min huskeliste til Black friday

Havregryn
Avocado
Hvidløg
Røget Tabasco-sauce
Flåede tomater

Det er faktisk bare min indkøbsliste. Jeg synes Black friday er et påskud til at øge dit forbrug og købe ting du reelt ikke mangler. Det du helt sikkert skal gøre, det er at handle lokalt, i de små butikker, men vent til mandag.

Der har de også åbent, og mindre travlt.

Men! Hvis du har noget derhjemme der er gået så meget i stykker, der ikke kan repareres er det selvfølgelig ok at se om det er på tilbud et eller andet sted, men køb det fordi du mangler det, ikke fordi det er billigt.

Det er også derfor jeg har et billede af min skruemaskine på i dag, for den brød simpelthen i brand her forleden efter kun 10 år!!, jeg tjekker da om den er på tidvis et sted. Jeg vælger at købe en ny fordi jeg har tre ekstra batterier til den, og de gør altså mere gavn hvis de får nyt liv, end hvis jeg køber et helt nyt sæt.(Hvis der er nogen der har en brugt liggende de ikke bruger, så er jeg også interreseret i den)

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...