Barsel med mere

Udklip fra Dagbladet Information om den nye barselslov

Skrevet af Benjamin

marts 4, 2022

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er vedtaget at partner, hvis der er en, SKAL tage barsel. Det betyder nemlig at arbejdsgiver har et ansvar for at sikre at et familieliv hænger sammen, uden at mor partout skal gå tilbage til suppegryderne. For problemet er ikke at familien ikke er i stand til at tage “det rigtige” valg. Problemet er at arbejdsgiver tidligere ikke giver lige muligheder for at træffe valget. Ligestilling kommer når vi som samfund tager et fælles ansvar og ikke pålægger en enkelte at tage ansvar. Næste skridt er så at vi får en ordentlig vejledning til partneren i forhold til hvordan man så tilrettelægger en barsel bedst muligt.

Du kan læse artiklen fra Dagbladet Information her

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Fire år mere i Valby Lokaludvalg!

Fire år mere i Valby Lokaludvalg!

På billedet: Et ærligt forsøg på at se utrolig veloplagt ud ovenpå en lille uge med en middelsvær omgang corona....