Fire år mere i Valby Lokaludvalg!

Portrætbillede af Benjamin Friis efter forløb med covid

Skrevet af Benjamin

februar 28, 2022

På billedet: Et ærligt forsøg på at se utrolig veloplagt ud ovenpå en lille uge med en middelsvær omgang corona. Valget er afgjort, og jeg får lov at fortsætte mit arbejde i og for Valby i Valby Lokaludvalg. (Og med et relativ fornuftigt valgresultat)Jeg glæder mig til at forsætte med at arbejde for gode forhold for de frivillige foreninger i bydelen, de udsatte, alle os der bor og bruger bydelen hver dag.

P.S. er rask og ude af isolation forøvrigt

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...