Jeg stiller op til Valby Lokaludvalg, igen!

Skrevet af Benjamin

februar 20, 2022

De sidste 4 år har jeg arbejdet med frivillige, ældre, udsatte og lokale mærkesager. b.la. har jeg haft en stor finger med i udformningen af Kulbaneparken. Du kan hjælpe mig ind, hvis du har en forening der er aktiv i Valby. Da det er foreningen der kan stemme på kandidater, og hver forening kan stemme på 8 kandidater som de finder interessante, håber jeg bliver en af de 8. Men jeg kender på ingen måde alle foreninger i Valby.SÅ!Hvis du læser det her, og kender en forening, så tag dem endelig så vi kan få stemmetallet op.

PS. jeg elsker bare at tale til mennesker og blive filmet imens, man skal præsentere sig. Lokaludvalgets seje kommunikationsdame har virkelig gjort det godt! Men jeg er altså svær at arbejde med. Du kan se min introduktionsvideo her

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...