En dag tilbage.

Skrevet af Benjamin

november 15, 2021

En dag til at minde lidt flere om at det er værd at sætte sit kryds på en SF’er fra Valby.

Få overbesvist de sidste om at sætte krydset ud for en:

👉 SF’er der arbejder benhårdt for at give de mest udsatte en stemme og plads i byen.

👉 SF’er der arbejder for at det bliver nemt at cykle i byen og lige så nemt at bruge den offentlige transport.

👉 SF’er der kender sit nærmiljø og arbejder for at vi får et nærmiljø vi har lyst til at bruge, hvad end det er skoler, børnehaver, fritidsordninger, biblioteker eller parker.

Og en SF’er der på nuværende er ved at være lidt træt, efter en fantastisk valgkamp med masser sf gode mennesker.Hvis du vil sige hej til mig, så står jeg og debatterer med Morten Melchiors til DEN SIDSTE POPUPDEBAT ved Valby station kl. lidt i 4 Eller til Demokratiaften i Folehaven på kirsebærhaven skole såen omkring 5.

Du kan stadig hjælpe mig meget ved at dele like og kommentere mine opslag.

Du kan også hjælpe mig MEGET! Ved at anbefale mig til andre du kender, her på Facebook eller i virkeligheden (Man ser i øvrigt sådan ud når man lige har fået en rugbrødsmad med plantepålæg, mette style, i egen bolig i stedet for takeout).

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...