Selvfølgelig skal bankerne overholde loven.

Portrætbillede af Benjamin med en 5'er i hånden og et skeptisk udtryk

Skrevet af Benjamin

december 9, 2021

…skal de ikke?

Hvorfor bliver jeg ikke overrasket over at det viser sig at forbrugerombudsmanden allerede i starten af 2020 såede tvivl om lovligheden bag indkrævningen af negative renter fra helt almindelige danskere. Jeg har det stramt med bankerne, og min tillid til dem kan ligge på et meget lille sted. Men jeg har så lægmand meget svært ved at finde de gode argumenter for hvorfor det ikke er rimeligt at man skal betale for at have en konto, og for at have penge stående på den.

Samtidig er det jo ikke fordi bankerne er ved at gå fallit, det er bare den kedelige underskudsforretning det er, bare, at have penge stående der koster noget. Derfor er jeg glad for at tv2 afslører at det faktisk kan være i strid med loven, men hvorfor er det først nu næsten to år efter at finanstilsynet gør noget ved det.Billedet er fra sidst jeg kritiserede bankerne, det kan jo lige så godt genbruges.

Her finder du artiklen det hele handler om

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...