Finansloven landede!

Skrevet af Benjamin

december 9, 2021

Og det med virkelig gode SF aftryk!

Særlig glad er jeg for tilbuddet om gratis tandbehandling til unge. Ja, det skulle have været for alle, men når nu det kun er for nogen, så synes jeg det er fint at starte med de unge. Jeg ser flere steder at det bliver lagt ud som en umyndiggørelse, og flere steder bliver der sagt “hvis du ikke kan finde 400kr til tandlægen, så er der andre problemer der fylder i dit liv”

Ja, netop!

Derfor skal det være gratis, hvis du har svært ved at finde 400 til at passe på dig selv, og tandbehandling bliver ikke billigere af af man venter. I øvrigt så er der områder i København hvor man lever for under 8000 om måneden, før faste udgifter, kan 400 til tandlægen godt være svært at finde.

(I får lige et næsten dagsaktuelt billede af mig, tænderne i min undermund og et juletræ)

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...