Når man skal, kan man så?

Billede af de låste toiletter i Valby park

Skrevet af Benjamin

december 19, 2021

Om vinteren er der ikke behov for toiletter i valbyparken….. åbenbart.

Jeg undrer mig virkelig over hvorfor toiletterne i, i hvert fald, Valbyparken er lukket fra oktober til marts. Som der står på det lille bitte hvide klistermærke på døren.

Jeg synes det er et merkeligt sted for kommunen at spare. I den periode det tog mig at låse cyklen var der 3 mennesker henne og se om der var åbent. Hvis vi gerne vil have de københavnske parker bliver brugt, også om vinteren, er det mindste vi kan gøre at lade toiletterne være åbne. (Det kunne også være at færre mennesker forrettede deres nødtørft hvor det nu passer dem.)

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...