Godt Nytår!

Portrætbillede af Benjamin Friis

Skrevet af Benjamin

december 31, 2021

Ok, i år har været vildt!

Faktisk nok det vildeste jeg har oplevet i mit liv. (Lidt langt, men meget godt)

Det der har fyldt klart mest er valgkampen. Jeg stillede op, fik et godt valg, og blev ikke valgt. Men der var lige under 300 mennesker der synes jeg var fornuftig nok til at give mig et kryds det er jeg helt enormt stolt af. Og tak til alle der har støttet mig!Jeg har stadig mit fitnessur, der fortæller mig at jeg har gået 3400000 skridt.

Jeg har opgraderet med en måler til cyklen også, det er kun blevet til lige over 3000 km på den. Til gengæld er det på det lyserøde lyn, og det var sjovt. Jeg håber der kommer lidt flere kilometer i benene til næste år.

Jeg har været mere på hospitalet i år end jeg har været i mange år. Det har været en blandet fornøjelse. Jeg har kun været der som pårørende, men det kan været hårdt nok i sig selv. Men heldigvis ikke noget en god psykolog ikke kan hjælpe med. Jeg håber jeg skal mindre på hospitalet til næste år, men mon ikke der kommer et par besøg alligevel.

Næste år bliver helt anderledes, det siger vi jo alle hvert år, men i år skal det være. Der kommer til at ske en masse godt! Jeg har bl.a fået lidt uddannelse betalt, så tilbage til skolebænken med mig, samtidig med mine arbejdsopgaver har ændret sig. så Jeg skal finde mig til rette i noget nyt, af det samme. Nu går jeg ud og laver de sidste forberedelser til i aften, vi bliver en lille sluttet flok på tre, og det bliver skønt.

Pas på hinanden derude, vi ses i 2022.

(Billedet er fra Helsingborg, og en lille måned gammelt, men hey, huen sidder som den skal)

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...