Så er jeg på valg igen

Benjamin Friis med et super-duper smil

Skrevet af Benjamin

januar 11, 2022

Og igen, kan man stemme på mig( hvis du ved hvad Bauta er).

Denne gang er det lidt i blinde, men faktisk også noget jeg gerne vil. For der er valg til retrætantskabet i Bauta forsikring. Det er en lille sluttet flok der kan stemme, nemlig kun dem der er medlem af Bauta forsikring (en den af LB), og jeg ved ikke hvem det er, så der må du der læser det virkelig gerne hjælpe mig.

Så den her går ud til dig der er medlem af, eller kender nogen der bor øst for Storebælt som er medlem af Bauta forsikring. Jeg har fået mulighed for at skrive lidt om hvad jeg kan inde på det her link, der kan du også stemme når nu du er derinde. Du kan give liv til det her opslag ved at dele og like det, men også ved at spørge mig om ting i kommentarfeltet, så skal jeg nok svare

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...