Økologi og overforbrug

Benjamin Friis med en pose rødløg

Skrevet af Benjamin

januar 20, 2022

I dag synes jeg du skal læse denne artikel.

Zalando reklamerer med bæredygtighed – trods forbrugervagthundens løftede pegefinger

Vi har et problem med overforbrug, men det bliver bestemt ikke nemmere af at de helt store spillere i store træk bare opfinder deres egne kvalitetsmærker. Foran egen dør forsøger jeg at feje ved at købe mindst muligt fra nyt, og (betale andre) for at reparere mine cykelslidte bukser. Men det er kanon svært at finde ud af hvordan man sikrer sig. Køber jeg nyt vælger jeg så vidt muligt at købe det der er økologisk og Fairtrade. Men det er svært, på billedet f.eks. er det eneste økologiske jeg kan prale af, rødløgne i forgrunden.

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...