Jeg Hader cykeltyve af et ondt hjerte!

Benjamin Friis med sin godt pakkede ladcykel og to tommelfingre op. Han er glad for den!

Skrevet af Benjamin

januar 20, 2022

(Altså, jeg har stadig min cykel, men!) Jeg er glad for at Cyklistforbundet nu foreslår at lave et digitalt stelnummer til at opsøge og fremsøge stjålne cykler. Det er alt for nemt at være cykeltyv, og det er et godt skridt på vejen. Men det kan ikke stå alene, vi er også nødt til at prioritere at der bliver afsat midler til at eftersøge tyverier af cykler, ellers kan stelnummeret være ligegyldigt. På billedet kan i se mig og min tro følgesvend. Den koster det samme som en brugt Yaris, og opfylder samme behov for mig, men skulle den blive stålet kan jeg med sikkerhed skyde en hvid pil efter at få den igen. Det er ikke trygt. (Og gør det i øvrigt også enormt svært at tænke grønt, hvis cyklen ikke er der).

Du kan læse Cyklistforbundets artikel om cykeltyverrier her: Cyklistforbundet kræver handling mod cykeltyverier

Se flere indlæg

Cykler mod klimaforandringer!

Cykler mod klimaforandringer!

Dagens gode nyhed!  Nu er vi endelig blevet enige om at det er en god ide at bruge cyklen og infrastukturen...

Baby-Benjamin!

Baby-Benjamin!

Jeg fik markeret 8. marts helt særligt i år. Som stolt andenviolin til min kære kærestes kraftpræstation, gik vores...

Barsel med mere

Barsel med mere

Midt i alt det, der sker ude omkring forsvinder de lidt bedre nyheder. Jeg er så glad for at det nu endelig er...