HÆNG MIG OP!

Billede af Benjamin Friis der hænger en valgplakat op

Skrevet af Benjamin

oktober 3, 2021

Hvis du(eller nogen du kender) har tid og lyst til at hjælpe mig lørdag den 23/10, så er her noget nær årets tilbud bedste tilbud: Du hænger lidt plakater op for mig, så jeg gir’ morgenmad og arbejdshandsker på dagen.

Skriv til mig på Facebook og del bloggen med dine venner og bekendte. Det hele gør en kæmpe forskel. Og er du med på selve dagen lover jeg dig en af de sjovere dage i demokratiets tegn.OG SÅ den lidt længere.

Om 21 dage skal jeg ud og klatre i lygtepæle, som jeg efterhånden har gjort til en del valg. F.eks som ved sidste folketingsvalg (hvor billedet er fra.) Denne gang er det dog lidt anderledes, da jeg kommer til at hænge mig selv op i lygtepæle, men det er virkelig også fedt.

Jeg vil enormt gerne have dig med, ja dig… Dig der godt vil hjælpe mig med lidt af det anderledes, dig der har en stige i baghaven der trænger til at blive luftet, dig med unge ben og masser af klatre evner, dig med en bil der har plads til et par mennekser og nogle plakater. I er alle velkomne, og i kan med rette sige i har gjort jeres for at få gang i kommunalvalgkampen. og ikke nok med det, du kan ovenikøbet prale med du er medlem af Team Benjamin og det lyserøde lyn, og hvem vil ikke det 😃

Det med at hænge plakater op, det er altså lidt en sjov oplevelse. Man møder de andre partisoldater ude i byen, stæser rundt på gader og stræder, op på stiger og jonglerer med strips og plakater og kan se byen blive “pyntet op” Det er altså lidt en festdag (selvom jeg godt ved det ikke er alle der er lige glade for at plakaterne kommer op).

Så! Hvis du er nået herned: Har du tid den 23/10 vil jeg gerne have din hjælp til at hænge mit ansigt op i det københavnske. Jeg sørger for det praktiske, hvis du bare kommer med.

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...