Fart over feltet med Røde Kors

Billeder Fra Benjamins dag hos Røde Kors

Skrevet af Benjamin

oktober 6, 2021

I dag er har der været fart på!

Jeg startede med et besøg hos Røde Kors Herberg for Kvinder, i forbindelse med mit arbejde. For selvom man bor på herberg skal man stadig have kontakt med f.eks jobcentret som jeg arbejder på. Her fik jeg lov at tale med det fantastiske personale, der gør en kæmpe forskel for hjemløse kvinder, de har 27 pladser, hvor af de 8 er til kvinder under 30.

De fortæller at de dagligt må afvise kvinder, simpelthen fordi der ikke er plads til dem. Det skal der findes en løsning på. Derudover fortæller de, at de oplever at kommunerne er meget tung at danse med, når der skal findes den næste bolig.

Jeg spurgte dem hvad der ville gøre deres opgave bedre. de fortalte, ikke overraskende, at der skal bygges boliger til dem. Men de fortæller også at der er behov for noget der sikrer de mest udsatte når de er flyttet i deres boliger.

Måske skulle vi tænke langt mere i udslusningsboliger som et stop på vejen til at bo selv. Men jeg gik derfra med en god følelse, trods de hårde skæbner.

Så gik turen videre til god gammeldags paneldebat Hvordan vi styrker civilsamfundets rolle i arbejdet for udsatte ledige i København. Jeg fik et fantastisk billede med et Vibeke og Julie og den lille fra settelmentet.

De har fat i den lange ende, og inviterede mig på besøg i Saxogade, det vil jeg glæde mig til! Nu runder jeg dagen af, lidt svedig, i hafniahallen til workshop om udviklingen af Valby Idrætspark.

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...