Plads til ladcyklen i København

Billede af ladcykelparkering

Skrevet af Benjamin

oktober 9, 2021

Flere ladcykelparkeringspladser i København!

Jeg faldt lige over det her fantastiske billede Neustad, Mainz i Tyskland. Der har de lavet dedikerede ladcykelparkeringspladser.

Det har vi nogen steder i Købehavn, men slet ikke nok, og slet ikke så tydeligt. Billedet her, synes jeg viser meget godt hvor meget plads en ladcykel kræver i forhold til en en bil. Mit forsigtige øjemål siger at der mindst kan stå 8 af “de lange” på samme plads som det kræver for 2 biler.

Oveni har de sørme også lavet et tydeligt parkeringsskilt, så man kan se parkeringen er der fra længere afstand, samt mulighed for at låse cyklen fast. Mere af det i København! I Valby ville det være oplagt at inddrage et par af parkeringspladserne ved spinderiet til netop dette formål.

Men der er sikkert også andre steder, der med fordel kunne bruge ladcykel parkering. Du kan hjælpe mig med at finde de helt rigtige steder ved at kommentere med forsalg herunder. Du kan, som altid også hjælpe i det hele taget ved at like, dele og kommentere på mine opslag henne på Facebook, det giver liv og glade dage og hjælper mig godt på vej ind på rådhuset.( kredit til Sensor Redaktion hvor billedet er snuppet fra )

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...