Sprogquiz med De Unge

se lamperne

Skrevet af Benjamin

oktober 11, 2021

I kategorien sjovere ting jeg har under valgkampen falder denne her nok ind. Jeg blev inviteret til en lille sprogquiz sammen med en af mine politiske modstandere, Morten Melchiors (C) hvor jeg skulle dyste mod nogle unge med indvandrerbaggrund om vores respektive lingo. Jeg blev i den gad trukket rundt i manegen.

Men ved nu hvad Para, Göt og et tredje ord (som du kun får lov at se hvis du ser videoen) betyder. Du skal da klart se videoen, om ikke andet for min bokserpose.

Men helt for alvor! De to fyre her, er altså klart det fedeste jeg har oplevet længe, magen til reflekterede unge fyre skal man lede længe efter. Og kan vi så ikke stikke piben ind med det der med indvandrere der ikke gider arbejde eller bidrage til samfundet?

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...