Brandstationen

Garagen

Skrevet af Benjamin

juni 11, 2021

Et Plejehjem med plads til leg.

Jeg var så heldig at jeg fik lov at få en rundvisning i den gamle brandstation, sammen med resten af valby lokaludvalg, jeg blev fakstisk så inspireret at jeg skrev denne lille tekst. Valby lokaludvalg lavede også en lille artikel om det, den kan du læse her

På hansstedvej ligger den gamle brandstation. En bygning der i alle sine detaljer har historien med sig. Med sit høje tårn hvor de gamle brandslanger hang til tørre i gamle dage, er den ikonisk for området. Jeg cykler selv forbi den hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, og når jeg ser den, så ved jeg, nu er der ikke langt hjem.

Brandstationen bliver ikke brugt mere, og Kommunen har besluttet at den skal være et plejehjem i stedet. Det synes jeg er en virkelig god ide. Der er ikke nogen plejehjem i Hansted området, og der kommer flere ældre til I området. De skal selvfølgelig have lov til at bo tæt på det område de kender, når de har behov for pleje. 

 Jeg arbejder for at vi bevarer de gamle bygninger, så historien om brandstationen ikke bliver glemt. Men jeg synes vi skal bruge bygningerne og de kvaliteter der er i dem, aktivt. Lad os lave en klatrevæg på slangetårnet. Lad os lave en indendørs legeplads i den ene ende og cafeområde i den anden ende af garagen. Så har de helt små noget at tage sig til, mens deres forældre besøger deres forældre. 

Lad os bygge et plejehjem der også er for nærområdet.

Nu til billeder

Resten af dette indlæg kommer til at foregå i billeder, da jeg synes det var så interessant at se indersiden af brandstationen. Så under kommer en håndfuld billeder fra mit besøg på brandstationen.

Se flere indlæg

HÆNG MIG OP!

HÆNG MIG OP!

Hvis du(eller nogen du kender) har tid og lyst til at hjælpe mig lørdag den 23/10, så er her noget nær årets tilbud...