Tanker om debatindlæg i Politikken

Brandruchebane

Skrevet af Benjamin

oktober 16, 2021

Anne Katrine Harders er en meget klog kvinde når det handler om byudvikling, og klart en du skal holde øje med. Hun har skrevet dette debatindlæg til politikken.

For vi har et problem, store sager bliver diskuteret med en tone der gør at mange trækker sig fra debatten. Man kan være enig eller uenig i den politik og den vison der bliver lagt for vores by, men det er tonen, og de konstante angreb på personer gør at et flertal forblir’ tavse.

Som hun siger i indlægget: Det lader til, at de mest højtråbende abonnerer på den overbevisning, at målet helliger midlet, og at konspirationsteorier, grimt sprog og perfide personangreb er nødvendige redskaber i kampen.

Og det er jeg enig i.

Når jeg ser København, så ser jeg en by i udvikling, men også en by hvor der er plads til, og nu siger jeg det, højhuse. Ikke nødvendigvis skyskrabere, men højere huse. Men der skal gå i hånd med infrastruktur, godt samarbejde med nabokommunerne.

For at det kan lade sig gøre er man nødt til at komme med visioner og reagere på dem, ikke på f.eks den tegnestue der har hjulpet med at udvikle dem.

Du kan læse debatindlægget her

Se flere indlæg

Ned med plakaterne!

Ned med plakaterne!

Jeg har brugt weekenden på at være syg, jeg vil gerne takke ingefærte (og min kæreste) for at være min tro væbner...

What’s next?

What’s next?

( Mere af det samme, hvis du ikke magter at læse hele opslaget ) Nu er der gået otte dage siden kommunalvalget. Jeg...

Vi er godt på vej!

Vi er godt på vej!

Det er så fedt at det i dag SF går i gang med at minimumsnormeringer i daginstitutionerne til lov. Det er ekstra...